Venku tma jak v pytli, velká zima a dlouhé večery, při kterých hledáte nějaké rozptýlení a potěšení? Doléhají na vás blížící se Vánoce a potřeba či touha připravit své rodině, firmě nebo svým blízkým skvělou vánoční atmosféru?

Máme pro vás báječné tipy na vánoční LED dekorace. LED vánoční dekorace jsou poutavou zimní a vánoční výzdobou. Jsou osvětleny pomocí LED světýlek. LED světla jsou sice malá, ale disponují vysokou svítivostí a odolností, dlouhou životností a nízkou spotřebou energie.

Tip 1: Sněhové LED koule

Barevné vánoční ozdoby – vánoční koule se 4 proužky LED diod. Mohou být zavěšené na vánočním stromečku nebo jako součást jiné vánoční interiérové dekorace. Lesklé vánoční koule doplněné o LED světýlka se světelným efektem jsou silným magnetem pro oči.

Sněhové LED koule

Tip 2: Umělá Camelie s bílými LED diodami

Milovníci květin jistě v zimě ocení možnost zútulnit si byt pěkně rozkvetlou větvičkou Camelie. Bílé květy v sobě skrývají LED světýlka. Hnědá větvička Camelie je velmi vkusnou světelnou dekorací do interiéru.

Umela Camelie s LED diodami

Tip 3: Zimostráz LED koule

Umělá zimostráz (buxus) ve tvaru koule osvícený LED světýlky. Pěkná zelená koule o průměru 40cm, určená pro zavěšení a k dekoraci zahrady nebo interiérů domu. Zimostráz LED koule je ideální pro ty, co mají rádi rostliny a rádi je kombinují s vánočním osvětlením.

Zimostráz koule, 200 LED diod

Tip 4: LED houser

Bílý houser – zvířátko v životní velikosti, osvětlené LED diodami. Velmi přitažlivá vánoční LED dekorace, která může sloužit k výzdobě po celý rok. LED houser je vhodný především k vánoční dekoraci na statky a farmy, do firem specializujících se na chov ptactva a drůbeže, nebo do domácností s milovníky zvířátek.

LED houser - LED světelné dekorace

Tip 5: LED sněžení, 10 trubic

Počasí není moc zimní, a vaše děti už se nemohou dočkat sněhu? Touhu po sněhu může zachránit pohled na sněžení v podobě 10 LED trubic. Jedná se o venkovní světelný závěs s animací padajícího světla. LED sněžení je velmi přitažlivou a příjemnou vánoční dekorací vhodnou k výzdobě domu, přístřešků, altánků na zahradě apod.

LED sněžení, 10 trubic

LED světelné dekorace můžete použít do interiéru nebo zvolit vysoce kvalitní do exteriéru. Venkovní LED světelné dekorace lze použít samozřejmě i v domácnosti nebo vnitřních prostorách firmy.

Uvedené tipy a mnoho dalších vánočních LED dekorací si můžete prohlédnout a zakoupit v eshopu Dexys.cz.