Výzdoba oken, výloh a vitrín patří dnes k Vánocům již stejně jako zdobení venkovních stromů, plotů a domů. Osvícená a zářivě dekorovaná okna u domečků a panelových domů, tak jako výlohy obchodů a oken veřejných prostor vyvolávají u lidí radost z vánočního období a podněcují k přípravám na nejhezčí svátky v roce.

Ke zdobení oken v domácnostech nebo výloh obchodů skvěle poslouží interiérový světelný závěs. Barevná LED světla tvarovaná do hvězdiček jsou zavěšena v několika pramenech odshora dolů a vytvářejí za sklem krásný světelný efekt.

Jednoduchou a rychlou výzdobu umožňuje LED bateriový krápníkový závěs s různými typy blikání a časovačem pro automatické rozsvícení. LED krápník je bezpečně napájený ze 3 tužkových baterií.

Okna a výlohy můžete vyzdobit i vánoční girlandou s umělým různě dlouhým a hustým jehličím nejen v zelené barvě, ale i stříbrné a zlaté. Na girlandy lze zavěsit vánoční ozdoby a zaplést interiérový LED řetěz nebo řetízek. Vánoční řetězy se vyrábí v mnoha barevných variantách s LED světelnými zdroji a barvami nosného kabelu. Vánočních ozdob,  ze všech možných materiálů a v krásných zářivých barvách a designech, najdete na trhu nepřeberné množství. Záleží jen na vašem vkusu.

Zajímavou výzdobu získáte, když si za okno pověsíte LED ježuru. Jedná se o chomáček poblikávajících ostnů ve studeně bílé barvě. Světelná LED dekorace se může zavěsit pod strop nebo ostny uspořádat plošně tak, aby šly opřít o okno.