Jaké jsou možnosti vánoční dekorace na stůl? Jak si to doma připravit hezké, aby i u jídla jste pociťovali silnou vánoční atmosféru s nádechem romantiky, vkusu a útulnosti? Máte obchod, kavárnu nebo restauraci a řešíte jak vyzdobit stůl na předvánoční a vánoční období, aby vaši zákazníci byli u vás spokojeni?

Moderním základem na zdobení stolu jsou organzy nebo pruhy ubrusů zakrývající jen prostřední část stolu. Na tu se pak kladou girlandy nebo jiné jednoduché přírodní nebo umělohmotné dekorační větvičky s jehličím, proutěné chomáčky nebo květiny. K dozdobení pak krásně poslouží vánoční ozdoby a bateriové řetízky nebo chomáčky na tužkové baterie. Světelné řetízky s LED hvězdičkami, kuličkami, květinami v různých zářivých barvách jsou vyráběny na tenkých dobře tvarovatelných drátcích a snadno se zapletou do jakékoliv dekorace.

Vedle těchto dekorací můžete položit ještě další světelné dekorace jako jsou vánoční lucerničky, bateriové voskové LED svíčky nebo vánoční stolní světýlka. Zajímavou dekoraci představuje i klasická vánoční hvězda, která je  osvětlena třemi LED světýlky napájenými baterií. Takto připravený vánoční stůl udělá radost nejen vám ale i celé rodině,  návštěvě nebo vašim zákazníkům.

Chcete si vyzdobit okno nebo vitrínu? Čtěte článek Vánoční dekorace na okno.