Žárovkové osvětlení sice dnes již není tak oblíbené jako LED osvětlení s delší životností, ale i tak si vánoční osvětlení s žárovkami najde své příznivce. Pokud patříte mezi ně i vy, tak můžete vybírat světelné dekorace v podobě vánočních řetězů, krápníků, rampouchů, světelných závěsů a žárovkových kabelů. Dobře vám poslouží jak v interiérech tak exteriérech.  Na výběr máte osvětlení v několika atraktivních barvách.

Oblíbené jsou žárovkové světelné kabely, což jsou kabelové hadice se zalitými světelnými zdroji různých barev.  Žárovkovým světelným kabelem se zdobí budovy a střechy nebo prostory v interiérech.  Jednotlivé světelné komponenty lze na sebe napojovat a dokonalost instalace podpořit zakoupením přichytek a vodících lišt, díky kterým vytvoříte perfektní světelnou linku.

Samozřejmostí na trhu s žárovkovým osvětlením jsou náhradní vánoční žárovky. Vyrábějí se v různých barvách,  jak klasické s wolframovým vláknem, tak i LED žárovky a stroboskopické žárovky. Na Dexys.cz zakoupíte náhradní žárovky především se závitem E27.

Jako doplněk do interiérů pro zvelebení vaší domácnosti v době vánoční si můžete pořídit žárovkové světelné dekorace v podobě světelných domečků, vesniček, osvětlených postaviček apod.