Nestíháte shánět vánoční stromek, obcházet několik prodejců vánočních stromků a zdlouhavě vybírat živý vánoční strom, aby odpovídal vašim představám?

V dnešní době máte na výběr i jednodušší variantu v podobě umělých vánočních stromků. Nejen, že jsou vyrobené s rovnoměrně rozloženými větvemi a větvičky jsou bohatě osázené umělým jehličím, ale hlavně vám vydrží po mnoho let na několik vánočních svátků. Snadno stromek uložíte do skříně a před Vánoci vyndáte a rozložíte.  Umělé jehličí nepíchá a tak je manipulace se stromkem opravdu snadná a při dozdobování vám budou rády pomáhat i vaše děti.

Vánoční stromky jsou nepostradatelným vánočním symbolem a výzdobou domácností i veřejných prostor v předvánoční a vánoční době. Na pultech v krámcích, za výlohou nebo i na úřadech a v čekárnách potěší pohled čekajících návštěvníků a navodí správnou vánoční atmosféru.

V eshopu Dexys.cz si můžete vybrat krásný umělý vánoční stromeček jedli nebo smrk – podle výšky (na výběr jsou od 45cm – 360cm), podle barvy jehličí, 2D a 3D jehličí a případně i podle přidané světelné dekorace nebo ozdob. Pokud jste ze Slovenska, můžete nakoupit  umelé vianočné stromčeky na StudioGreen.sk.